zondag 11 september 2011

Arcada Beach

We zijn dit weekend begonnen met een BBQ bij Martijn en Lynette hier om de hoek.
Martijn komt ut Gron (uit Groningen) en woont samen met zijn 2 zoontjes al 6 jaar in Amerika.
Heel toevallig wonen hun tegenover een collega van mij.
Bij het op de bus zetten van Sophie en Stijn werd eerder deze week al gevraagd of we the Dutch guy al hadden gesproken. Donderdag op een Welcome party van de school waar Shophie en Stijn nu op zitten hebben we ze ontmoet en we werden gelijk uitgenodigd om te komen eten. Echt leuk.... en lekker want Martijn is heel goed in BBQ-en.
Er ging een grote gekruide steak op de BBQ die later in stukken werd gesneden. Weer eens wat anders dan losse speklappen bakken.

Martijn, Lynette, Klaas en Mara
Vandaag (zaterdag) zijn we naar Arcada Beach geweest. Dat ligt net onder Cannon Beach waar we eerder al eens waren. Vandaag stond niet veel wind dus was het goed toeven op het strand. Luna gaat dan ook helemaal los als ze niet aan de lijn hoeft (klint logisch). Ook daar weer contact gemaakt met de locals. Dit keer met een Amerikaans stel die 20 jaar in Europa (Frankrijk en Duitsland) hebben gewoond. Contact maken gaat hier zoooo makelijk, echt leuk. Iedereen heeft tips over waar we nog heen moeten gaan. Als ik die allemaal op een rij zet dan moeten we nog minimaal 2 jaar hier blijven om alles te kunnen zien.
Op de terugweg naar huis nog wat vage tentjes gezien waar ze vooral veel rommel verkopen. Het is daar heel het jaar uitverkoop van spullen die wij al lang naar de stort zouden brengen. Thuis maar weer eens de BBQ aangestoken. Nog steeds lekker weer hier (35 graden C). Het schijnt hier wel eens wat langere periodes te regenen (:-)) dus nog maar even genieten van het mooie weer.


 Arcada Beach


Luna helemaal los.......

Luna bek af.




Gelukkig geen Tsunami gehad na de aardbeving in Nederland.

Veel zooi voor weinig geld......




2 opmerkingen:

  1. He Buurtjes,

    Leuk om te lezen wat jullie zoal meemaken.
    Zo'n eerste schoolweek, ja het is wel heftig voor de kids als je eigenlijk niemand kan verstaan. We hopen dat ze toch snel wat van het engels oppikken en zich snel thuis voelen in hun nieuwe klasjes. We zullen duimen voor jullie.

    Hier is alles ok.
    We missen alleen wel het adviers van Roon de tuinman. Diana heeft toch een paar weken geleden de buxus gesnoeid, nu zijn er heel wat plantjes bruin geworden. Een buxus specialist zegt dat het een schimmelinfectie is en dat het binnen een week of drie wel goed komt, nou hopen maar dat het wat groener wordt de komende weken.

    Verder zijn ze begonnen en de herinrichting van de straat. Daar weet Roon toch alles van niet? We zien in ieder geval iets wat op een drempel moet lijken verschijnen bij de uitgang van HMVV.

    Afgelopen zaterdag hebben we trouwens met de andere buurtjes een onverwacht gezellige avond gehad. Spontane acties en bezoekjes zijn vaak wel super.

    binnenkort komen Marie en Jolanda ook een avondje langs, want Jolanda moet natuurlijk een intake gesprekje met ons houden, maar we vonden dat dat wel onder het genot van een drankje moet kunnen. Diana heeft het alcoholvrij rosebier ontdekt, lijkt het al wat minder ongezellig.

    Verder alles zijn gangetje.

    Groetjes de buurtjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeeeh!

    Ja, het zit er weer op het lalala gevoel.
    Het was weer net zo knallen als al die andere jaren, dus niks nieuws gemist. Ik miste alleen wel jóu verschijning... Maarrrr dat heb ik zo goed mogelijk opgelost door in nog nuchtere toestand te buurten en in te drinken met jullie Ingrid en later in een wat verder gevorderd stadium te ouwehoeren, proosten en dansen op staat met jullie Raoul. Zo was je er toch een beetje bij.
    En Annoes... het is écht niet te geloven wie er allemaal de uitstraling leest of ff inkijkt.
    Echt om de haverklap spraken ze me aan en ze vonden het allemaal geweldig, leuk en grappig (ja, zo zijn wij, haha.) en voor sommigen was het heel herkenbaar zoals Suzie en jawel...Kristel. Sjongejonge.


    Shophie en Stijn, ik hoop dat jullie snel met jullie vriendjes en meesters en juffen kunnen kletsen. Pip vind het wel erg erg dat jullie dat nu nog niet kunnen.

    Heeft master Roon ze bij ASML al een poepie laten ruiken? Ik bedoel natuurlijk niet met je billen maar met je mond :-).

    Het lijkt me wel tof volk waar jullie het mee moeten doen, BBQ-en kunnen wij idd nog veel van leren en het ziet er allemaal super uit op de foto's.
    Ik ga straks de opname van 3 op reis kijken.

    Annoes,ik hoop dat jij nog steeds bij de bushalte staat als ik over een paar maanden aankom. Ben aan het informeren her en der, maar heb het errughh druk om er al helemaal in te duiken, komt goed!

    CU later alligator!
    XXX Marjon alias de Lat

    BeantwoordenVerwijderen